Levering van sperma met Kerst en Nieuwjaar

Dit jaar valt Kerst en Nieuwjaar precies in het weekend. Voor deze 2 weekenden gaat Preferent KI als volgt uitleveren:

De Kerstdagen

Op zaterdag 25 december 1e Kerstdag wordt niet uitgeleverd. Bestel uw sperma dus op donderdag voor het Kerstweekend voor levering op vrijdag 24 december. En bestel  aansluitend zondag 2e Kerstdag weer voor levering op maandag 27 december.

Nieuwjaarsdag

Op zaterdag 1 januari met Nieuwjaar wordt niet uitgeleverd. Bestel uw sperma dus op donderdag 30 december voor het Nieuwjaarsweekend voor levering op vrijdag 31 december. En bestel aansluitend zondag 2 januari weer voor levering op maandag 3 januari.

Preferent KI wenst haar relaties via deze weg fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling toe. 

Vind je dit artikel interessant? Deel het dan!

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp