Steeds meer gebruik van online Bestel App

Sinds eind vorig jaar heeft Preferent KI haar bestel App vernieuwd en veiliger gemaakt in het gebruik. De bestel App werkt online en kan heel makkelijk via de website op het startscherm van de telefoon worden gezet. Een groeiend aantal klanten maakt hier gebruik van.

Eenmaal geïnstalleerd op de telefoon, zit u met één klik meteen in het bestel menu van de App. Zolang er een internet verbinding is, kan er altijd en overal een bestelling worden geplaatst of gewijzigd. 

Bij het eerste gebruik van de bestel App wordt om een mailadres gevraagd. Op dit mail adres ontvangt de klant elke bestelling of wijziging teruggemeld. Nog meer zekerheid dat alles klopt.  

Wilt u ook gebruik maken van de bestel App? Vraag dan u inloggegevens op bij administratie@preferentki.com of bel naar 0492-430620.

Vind je dit artikel interessant? Deel het dan!

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp