De P410 eindbeer is opgenomen in het VOB concept

De vleesproducent BestStarMeat (BSM) van Van Loon Group heeft zich afgelopen oktober sterk ingezet om een speciaal concept in het leven te roepen: “Varkens op z’n Best” (VOB). Er is daarbij gekozen voor een beperkt aantal leveranciers voor de varkenshouders, die deelnemen aan het VOB concept.  Een onderdeel van het concept is de keuze van genetica. De keuze voor de zeug wordt hierin vrijgelaten. Voor de eindbeer kan er gekozen worden uit 2 beren en één daarvan is de P410 Profit+. Binnen de P410 is een speciale groep beren aangewezen die maximaal aansluit bij de wensen van het VOB concept. De P410 VOB past perfect in de uitbetaling van dit nieuwe concept en is typisch een beer die robuuste varkens vererft in combinatie met een efficiënte groei. Voor meer informatie over deze eindbeer kunt u terecht bij uw contactpersoon of op www.preferentki.com.

Vind je dit artikel interessant? Deel het dan!

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp