Assortiment eindberen van alle markten thuis

De laatste jaren worden de wensen vanuit afzetmarkten en concepten steeds meer divers. Of het nu gaat om afzet naar Duitsland, berenmesterij in Nederland, meer vraag naar groei en spek of een betere vleeskwaliteit, de wensen zijn nogal verschillend en lijken nog groter te worden. 

De juiste eindbeer keuze maken voor een afzetmarkt of concept vraagt gedegen kennis van het effect van de zeug op het vleesvarken, maar ook van de specifieke eisen vanuit het afzetkanaal. Preferent KI is een onafhankelijke KI organisatie, die elke varkenshouder professioneel kan adviseren bij het maken van de beste keus.

Hiernaast ziet u een opsomming van mogelijke afzetmarkten en concepten met daarbij de eindberen van Preferent KI die kunnen passen. De definitieve keuze van een eindbeer hangt natuurlijk ook af van de zeug waarmee gewerkt wordt:

 

Een goed advies is en blijft maatwerk. Bel of e-mail ons en u krijgt een eerlijk advies.

 

Vind je dit artikel interessant? Deel het dan!

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp